måndag 31 oktober 2011

Nytt från Slätten.

Har inte hunnit uppdatera ordentligt på ett tag. Min praktik lider mot sitt slut, och jag har fått höra många livshistorier, mött människor som skulle behöva få sina sagor nedskrivna. Snart finns ingen kvar att berätta om dem som är ensamma. Så orättvist att vara den sista som är kvar av sin familj och sina vänner. Men jag har fått ett helt gäng nya hjältar också. Dom finns överallt men fungerar som en osynlig kedja som borde ha tusenlappar mer i betalt i månaden. Undersköterskorna.

Idag har vi fått ha Kerstin och Sofia här igen. Alltid ett lika välkommet avbrott i vardagen! Det är så kul att se de små vännerna. Kerstin är inte lika försiktig som Adde, hon är redo för att leka direkt, men pojken behöver få titta ett tag innan han vågar släppa loss. Men man märker att dom känner igen varandra! Så nu har han äntligen fått dansa med en jämnårig, inte bara med sin mor. 
Han är väldigt förtjust i Polly och Bamse med, Sofias hundar. 
Imorgon blir det vaccinering för Adrian igen, känns som det kommer en i månaden just nu. Men han tar det bra och BVC är kul då det sitter ihop med öppna förskolan.
Här följer lite bilder från dagen!

 Nyvaken.


 Kerstin!


 Bamse grånos.





Ett rum, två barn, kaos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar